Op Maat
“HavenMaat exploiteert in opdracht van gemeenten jachthavens onder de voorwaarden die de gemeente daarvoor belangrijk vindt”

Maat of Matroos
De Maat is een bekende scheepsterm en staat synoniem voor matroos. De Maat staat u terzijde bij beheer en exploitatie en neemt taken van u over. U blijft als opdrachtgever zelf de kapitein.

Voor elke Maat
HavenMaat heeft interesse in beheer en exploitatie van jachthavens en passantenhavens van iedere Maat. Ook kleinschalige havens vervullen vaak een belangrijke functie in een dorp, stad of gebied. Zij zijn de ontvangst-locatie en soms ook het middelpunt. Juist daarom verdienen ze aandacht. Door de schaal passen ze soms nog lastiger in de reguliere functies van de gemeente.

Er is behoefte aan permanent gastheerschap en ont-vangst, maar de opbrengsten en werkzaamheden maken een full-time bezetting moeilijk. Ook dan kan HavenMaat een oplossing vinden die aansluit bij de voorwaarden en vaak goedkoper zal zijn.

Ook voor watersportverenigingen kan HavenMaat een goede oplossing zijn als de beheerstaken een te grote belasting gaan worden voor de (actieve) leden van de vereniging

Op Maat
Dit is het belangrijkste kenmerk van HavenMaat. Geen enkele situatie of haven is gelijk, de voorwaarden en doelstellingen zijn telkens anders, en daarom ook de aanpak, ons voorstel en de uiteindelijke samenwerkingsvorm.

Laatste Nieuws


Uitgelicht


Contact

adres Parsktraat 1B
4818 SJ Breda
telefoon 085 4855410
mail info@havenmaat.nl
KvK 52081788